Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας
Σε τροχιά ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Κύπρου και Γαλλίας βρίσκεται η Λευκωσία, όπως προκύπτει από δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.
Ο 46χρονος συνελήφθη από στελέχη του Α.Τ. Τριφυλίας το πρωί της Κυριακής και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Πιο συγκεκριμένα, ο συλληφθείς φέρεται να απείλησε τη σύντροφο του και να την χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να αρπάξει έναν σιδερένιο λοστό και να την χτυπήσει στα χέρια και στα πόδια προκαλώντας της επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο Γ.Ν. Κυπαρισσίας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υπέβαλε έγκληση σε βάρος του 46χρονου. Επίσης ενημερώθηκε και για τα παρεχόμενα δικαιώματά της χωρίς ωστόσο να επιθυμεί κάποιο από αυτά, πλην όμως δήλωσε ότι θα διαμείνει στην οικία συγγενικού της προσώπου. Στο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σιδερένιος λοστός.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις