Στόχος της Άρσεναλ ο Νίκο Γουίλιαμς, αν ο Αρτέτα αποφασίσει να πάρει εξτρέμ!

Στόχος της Άρσεναλ ο Νίκο Γουίλιαμς, αν ο Αρτέτα αποφασίσει να πάρει εξτρέμ!

Δεν χρειάζεται εξτρέμ προς το παρόν η Άρσεναλ και για τον λόγο αυτόν, ο Νίκο Γουίλιαμς είναι ο πρώτος που ακούγεται στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της. Ωστόσο, αν ο Μικέλ Αρτέτα ανάψει το «πράσινο φως» και αισθανθεί την ανάγκη να ενισχύσει την ομάδα του εκεί, ο Ισπανός θα αποτελέσει τον βασικότερο στόχο.


Τη δεδομένη χρονική στιγμή, μοιάζει πιθανό η Άρσεναλ να μην χρειάζεται απαραίτητα να ενισχυθεί στην θέση των εξτρέμ, με βασικότερη προτεραιότητά της να αποτελεί η απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.