Στο νοσοκομείο αστυνομικός: Άγνωστος τον χτύπησε με το όχημα του και εγκατέλειψε την σκηνή

Στο νοσοκομείο αστυνομικός: Άγνωστος τον χτύπησε με το όχημα του και εγκατέλειψε την σκηνή

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε αστυνομικός, ο οποίος χτυπήθηκε από όχημα που οδηγούσε άγνωστο πρόσωπο, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 16:30 το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουνίου, όταν αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας, οδηγούσε την μοτοσικλέτα του σε δρόμο της παλιάς πόλης και χτυπήθηκε από όχημα που οδηγούσε άγνωστο πρόσωπο, μετά που αστυνομικός έκανε σήμα στον φερόμενο δράστη για να σταματήσει.

Ο οδηγός εγκατέλειψε την σκηνή.

Το μέλος της δύναμης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι Αρχές ψάχνουν να βρουν τον οδηγό του οχήματος.

Η υπόθεση εξετάζεται από το ΤΑΕ Λευκωσίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE