Ευχαριστίες ΥΠΕΞ προς Μπορέλ για «στήριξη και αλληλεγγύη» προς την Κύπρο

Ευχαριστίες ΥΠΕΞ προς Μπορέλ για «στήριξη και αλληλεγγύη» προς την Κύπρο

Ευχαριστίες στον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας Ζοζέπ Μπορέλ για την «άμεση ανταπόκριση, τη στήριξη και την αλληλεγγύη» του προς την Κύπρο εξέφρασε με σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος.

Η ανάρτηση ήρθε σε συνέχεια επικοινωνίας μεταξύ του κ. Κόμπου και του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας την Παρασκευή, κατά την οποία ο κ. Μπορέλ, σύμφωνα με δική του χθεσινή ανάρτηση στο «Χ», εξέφρασε την ανησυχία του για τις αυξανόμενες εντάσεις στον Λίβανο και την ευρύτερη Μέση Ανατολή, αλλά και ισχυρή δέσμευση για προώθηση των προσπαθειών αποκλιμάκωσης.

«Η ΕΕ είναι αλληλέγγυα με την Κύπρο. Επαναλαμβάνω την έκκλησή μου να αποφευχθεί η περιφερειακή εξάπλωση», σημείωσε ο κ. Μπορέλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη

VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη

Σοκ ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE