Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται το καγκουρό να εφορμά προς το παιδί που παίζει στον κήπο του σπιτιού και να το ρίχνει στο έδαφος.
«Το αρσενικό καγκουρό επιτέθηκε στο παιδί μας και μετά γρύλιζε. Ευτυχώς και το παιδί φορούσε χοντρά ρουχα και είμασταν κοντά, λιγότερο από πέντε μέτρα, για να παρέμβουμε» δήλωσε η μητέρα του παιδιού.
Όπως φαίνεται στο βίντεο ο πατέρας του παιδιού όταν είδε την επίθεση, αντεπιτέθηκε και κατάφερε να απομακρύνει το καγκουρό από το παιδί του.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της Αυστραλία το παιδί δεν τραυματίστηκε σοβαρά από την τρομακτική αυτή επίθεση.
Πηγή: protothema.gr/κεντρική εικόνα- αρχείο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις