Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Ραγδαίες εξελίξεις αναφορικά με το σκάνδαλο της Μονής Αββακούμ είδαν το φως της δημοσιότητας, την ώρα που ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος παραμένει υπό κράτηση.

Συγκεκριμένα, βάση με πληροφορίες, η μια εκ των δικηγόρων του, Ανδριάνα Κλαϊδη φαίνεται να εγκαταλείπει την υπεράσπιση του.

Μιλώντας στην εκπομπή του ANΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» την είδηση επιβεβαίωσε ο Θεολόγος Θεόδωρος Κυριακού.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι ισχύει η Κλαίδη εγκατέλειψε τους μοναχούς», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ερωτηθείς αν οι μοναχοί θα πρέπει να βρουν νέους δικηγόρους, ο κ. Κυριακού απάντησε ότι «αυτό πρέπει να το ψάξουν οι εν αργία αρχιμανδρίτες»

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.