Ποιο ήταν το στέλεχος του Δ.Σ. της CYTA που κατηγορείται για διπλή ιδιότητα

Ποιο ήταν το στέλεχος του Δ.Σ. της CYTA που κατηγορείται για διπλή ιδιότητα

Την Τρίτη (29/09) στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής συζητήθηκε και η περίπτωση μέλους του προηγούμενου Δ.Σ. της CYTA.

Το εν λόγω διοικητικό στέλεχος κατηγορείται ότι ενώ  ήταν στη διαχειριστική επιτροπή του ταμείου συντάξεων της ΑΤΗΚ, ήταν ταυτόχρονα και ήταν σύμβουλος μελετητής για έργα στα οποία επένδυσε CYTA.

Με απλά λόγια, είχε διπλή ιδιότητα. Υπήρχε ασυμβίβαστο.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Χαρή. Ο Χαρής είχε παραιτηθεί στις 30 Αυγούστου του 2013, δυσαρεστημένος με την στάση της κυβέρνησης για την υπόθεση της Δρομολαξιάς. 

Λίγο μετά τις πιέσεις προς τον Στάθη Κιττή για αποχώρηση από το Δ.Σ. της CYTA, ο κ. Χαρής με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών ανέφερε πως οι εξελίξεις εκείνης της περιόδου δεν επέτρεπαν την  αποτελεσματική λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

ΜακΦαν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE