Ρώσος επενδυτής για το Mall of Lakatamia

Ρώσος επενδυτής για το Mall of Lakatamia

Το Mall of Lakatamia επανήλθε στο προσκήνιο με αφορμή τα όσα συζητήθηκαν την Τρίτη (29/09) στην Βουλή. Μαζί και τα καυτά ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την αποπεράτωση των έργων.

Όπως πληροφορούμαστε, η εταιρεία K. Athienitis Contractors Developers Public Limited, φέρνει μέσα Ρώσο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος να χρηματοδοτήσει το έργο με στόχο την ολοκλήρωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Business Story: Τι γίνεται με το… σκανδαλώδες Mall of Lakatamia και το μαρτυρικό ταμείο της CYTA;

ΕΔΩ τα δυο μεγάλα σκάνδαλα με το ταμείο συντάξεων της CYTA!​

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, από την κατασκευαστική εταιρεία υποβλήθηκε συγκεκριμένη πρόταση στους νυν διαχειριστές του Ταμείου Συντάξεων της ΑΤΗΚ, που προνοεί παράταση του χρόνου αποπληρωμής των 30 εκατομμυρίων.

Η πρόταση της κατασκευαστικής εταιρείας προνοεί επίσης παραχώρηση του 20% των μετοχών του εμπορικού κέντρου στο ταμείο συντάξεων της CYTA.

Φάνης Μακρίδης 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE