Ξέσπασε πυρκαγιά πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Δείτε φωτογραφίες

Ξέσπασε πυρκαγιά πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Δείτε φωτογραφίες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό. Κατέκαυσε συνολικά επτά δεκάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σωρό από παλαιά ελαστικά.

Οι δυνάμεις παραμένουν για τελικές κατασβέσεις.

Τα αίτια θα διερευνηθούν σε συνεργασία την Αστυνομία.

Νωρίτερα η ενημέρωση:

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (20/6) πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή για την πυρκαγιά υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Οι επίγειες δυνάμεις ανταπόκρισης επιχειρούν για περιορισμό της. Θα ακολούθησει νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη.

Δείτε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από την σελίδα Kitasweather:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE