LIKE ONLINE

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν αυτό το καλοκαίρι - Καλά ξεμπερδέματα…

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν αυτό το καλοκαίρι - Καλά ξεμπερδέματα…

Αυτά τα τρία ζώδια πρόκειται να βρουν τον έρωτα αυτό το καλοκαίρι, οπότε αν βρίσκεσαι μέσα σε αυτά θέλω την προσοχή σου και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί αυτό το καλοκαίρι θα είναι ακόμη πιο ξεχωριστό για σένα.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι έχουν πολλές πιθανότητες να ερωτευτούν αυτό το καλοκαίρι. Αν περνάς μια ξηρασία στην ερωτική σου ζωή, σου έχω καλά νέα: Οι Δίδυμοι είναι ένα από τα ζώδια που πιθανότατα θα ερωτευτούν τους προσεχείς μήνες. Κατά την εξέταση των πρόσφατων και τρεχουσών πλανητικών κινήσεων, φαίνεται οτι Πλούτωνας ολοκλήρωσε τη διέλευσή του από τον οίκο της οικειότητας των Διδύμων, που πιθανότατα σημαίνει ότι έχεις αποκτήσει σημαντική γνώση για την ερωτική σου ζωή τους τελευταίους μήνες.

Ο Πλούτωνας είναι γνωστός για τις μεγάλες αλλαγές και μεταμορφώσεις, οπότε είναι πιθανό να μάθεις περισσότερα για το τι θέλεις σε έναν σύντροφο. Και τώρα που αυτό έχει συμβεί, είσαι επίσημα έτοιμος να καλωσορίσεις τον έρωτα αυτό το καλοκαίρι.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Είναι γραφτό στα αστέρια ότι οι Ζυγοί πρόκειται να ερωτευτούν. Ζυγέ, έρχεται πολύς έρωτας, διασκέδαση και φλερτ χάρη στις πλανητικές κινήσεις στους οίκους των σχέσεων σου. Με βάση τ ’αστέρια φαίνεται ότι η ερωτική σου ζωή θα απογειωθεί όπως ποτέ άλλοτε. Θα υπάρχει επίσης έμφαση στις ρομαντικές και επαγγελματικές σου συνεργασίες με τον βόρειο δεσμό στον Κριό, οπότε κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά για νέες προοπτικές, ειδικά όσον αφορά τη θεραπεία από παλιές πληγές σχέσεων, όπως εκείνος ο πρώην που δεν μπορείς να ξεχάσεις.

Κάποιοι Ζυγοί μπορεί επίσης να δουν έναν παλιό έρωτα να επιστρέφει στη ζωή τους, οπότε μην ξεχάσεις να ρίχνεις μια ματιά στα dm σου. Οι επόμενοι μήνες θα σου δώσουν μια νέα προοπτική στην ερωτική σου ζωή, οπότε προσπάθησε να το διασκεδάσεις. Επίσης μπορεί να γνωρίσεις και κάποιον τυχαία!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός θα ερωτευτεί παράφορα αυτό το καλοκαίρι χωρίς καμία υπερβολή! Μπορεί να γνωρίσεις κάποιον με τον πιο απίθανο τρόπο και τότε να ερωτευτείς αμέσως.

Ίσως να έχετε μια τυχαία συνάντηση στο πάρκο με όταν πηγαίνεις τον σκύλο σου βόλτα ή τελικά να πάρεις τον αριθμό τηλεφώνου από τον barista που φλερτάρεις εδώ και καιρό. Τυχερές στιγμές σαν αυτές θα αρχίσουν να εμφανίζονται όπου κι αν πας. Αν έχεις ήδη σχέση το θέμα της μετακόμισης που σε βασάνιζε τόσο καιρό μάλλον θα λυθεί και επιτέλους θα μείνεις με το αγαπημένο σου.

Πηγή: womenonly.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top