ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ο εν αργία Αρχιμανδρίτης κατηγορείται για αδικήματα που έχουν σχέση με συνομωσία για καταδολίευση, κλοπή από αντιπρόσωπο, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφία, κλοπή, ψευδής φορολογική δήλωση, φορολογικά αδικήματα και άλλα.

Κατόπιν δικαστικού εντάλματος, συνελήφθη στις 09:52 πμ και η Αστυνομία ζητά την προσωποκράτησή του για 8 ημέρες, για διευκόλυνση της ολοκλήρωσης του ανακριτικού έργου.

Στο πρώτο μέρος της διαδικασίας, ένορκη δήλωση έδωσε ο Αστυφύλακας Παναγιώτη Παναγιώτου, υποβάλλοντας το αίτημα προσωποκράτησης.

Όπως είπε, τις τελευταίες μέρες προέκυψαν νέα στοιχεία και δεδομένα, ενώ την Παρασκευή παραλήφθηκε και η έκθεση του Τμήματος Φορολογίας για την υπόθεση. Σημείωσε ότι εν όψει των πιο πάνω και του γεγονότος ότι έχουν προκύψει νέα στοιχεία για άλλα αδικήματα, για τα οποία θα ανακριθούν άλλα πρόσωπα, ζητείται η προσωποκράτηση του υπόπτου.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης του εν αργία Αρχιμανδρίτη Ανδριάνα Κλαϊδή και Νικόλαος Κουλούρης, ζήτησαν αναβολή της διαδικασίας μέχρι αύριο, λόγω του όγκου του υλικού και της ενόρκου δήλωσης. Όπως είπαν, παράκληση της υπεράσπισης είναι να συνεχιστεί αύριο η αντεξέταση του αστυφύλακα, με τον ύποπτο να παραμένει υπό κράτηση.

O δικαστής ενέκρινε αίτημα των δικηγόρων υπεράσπισης για διάλειμμα δύο ωρών, προκειμένου να διερευνήσουν τον ισχυρισμό ότι ο ύποπτος προσπάθησε να προσεγγίσει μάρτυρες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top