Έκλεψαν δύο συλλεκτικά μπουκάλια ουίσκι αξίας 5.000 ευρώ – Χειροπέδες σε 33χρόνο, καταζητείται 38χρονος

Έκλεψαν δύο συλλεκτικά μπουκάλια ουίσκι αξίας 5.000 ευρώ – Χειροπέδες σε 33χρόνο, καταζητείται 38χρονος

Στη σύλληψη 33χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής δύο συλλεκτικών μπουκαλιών ουίσκι αξίας 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 15 Ιουνίου καταγγέλθηκε από 46χρονο ιδιοκτήτη κάβας στην Πάφο ότι την ίδια ημέρα είχαν κλαπεί από την κάβα δύο συλλεκτικά μπουκάλια ουίσκι, η αξία των οποίων ανέρχεται στις 5.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι στην κλοπή ενέχονταν δύο πρόσωπα μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, ηλικίας 33 και 38 ετών, κάτοικοι Λεμεσού.

Εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και χτες Δευτέρα ο 33χρονος εντοπίστηκε στη Λευκωσία συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Πάφου. Ο δεύτερος καταζητείται. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE