Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Αυστρίας - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Αυστρίας - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Φθάνει σήμερα στην Κύπρο για διήμερη επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου της Αυστρίας Wolfgang Sobotka.

Τον κ. Sobotka θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου. To απόγευμα Δημητρίου και Sobotka θα έχουν συνάντηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Μετά το πέρας της συνάντησης θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ο κ. Sobotka θα συμμετάσχει το απόγευμα σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο "Χτίζοντας συνέργειες για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης" που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Κωνσταντίνος Λεβέντης στη Λεβέντειο Πινακοθήκη.

Το βράδυ η Πρόεδρος της Βουλής θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμή του.

Αύριο, Τετάρτη 19 Ιουνίου, ο κ. Sobotka και η αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Νωρίτερα, ο κ. Sobotka θα περιηγηθεί στην περιοχή Χρυσαλινιώτισας μαζί με την Πρόεδρο της Βουλής για να δει την γραμμή κατάπαυσης του πυρός και θα επισκεφθεί επίσης το ανθρωπολογικό εργαστήριο της ΔΕΑ.

Στις 1230 θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ στη 1μμ θα παρακαθήσει σε γεύμα προς τιμή του που θα παραθέσει η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων πριν αναχωρήσει από την Κύπρο στις 1545.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.