«Μίλησε» η νεκροτομή της άτυχης 49χρονης που «έσβησε» σε τροχαίο στην Πάφο - Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή της άτυχης 49χρονης που «έσβησε» σε τροχαίο στην Πάφο - Όσα κατέδειξε

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της 49χρονης, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Πάφο, χθες Κυριακή 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της επήλθε από πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων, συνεπεία του τροχαίου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη, στην Πάφο, έχασε τη ζωή της η Iuliia Viacheslavovna Kovalchukova, 49 ετών, από τη Ρωσία, κάτοικος Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.15 το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ η 49χρονη οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα σε δρόμο στην Πέγεια, με συνεπιβάτη γυναίκα ηλικίας 60 ετών, σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας της, η οποία παρέκκλινε της πορείας της, κινήθηκε αριστερά εκτός του δρόμου και προσέκρουσε σε ανάχωμα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί, ενώ οι δύο γυναίκες εκτινάχθηκαν και κατέπεσαν στο έδαφος.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου, που μετέφερε τις δύο γυναίκες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, στο Γενικό Νοσοκομείο, η 49χρονη υπέκυψε στα τραύματα της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE