Ινδία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί από σύγκρουση επιβατικού τρένου με εμπορική αμαξοστοιχία

Ινδία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί από σύγκρουση επιβατικού τρένου με εμπορική αμαξοστοιχία

Επιβατικό τρένο χτυπήθηκε από εμπορική αμαξοστοιχία στην πόλη Νταρζίλινγκ στο ανατολικό κρατίδιο της Δυτικής Βεγγάλης στην Ινδία, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός του Μαμάτα Μπανερτζί, ενώ αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας έκανε λόγο για τουλάχιστον πέντε νεκρούς.

«Σοκαρίστηκα όταν ενημερώθηκα, μόλις τώρα, για το τραγικό σιδηροδρομικό ατύχημα στην περιοχή Πανσιντέβα της πόλης Νταρζίλινγκ», ανέφερε ο Μπανερτζί σε ανάρτησή του στο Χ. Ο πρωθυπουργός της Δυτικής Βεγγάλης εξήγησε ότι το Kanchanjunga Express, που συνδέει τα βορειοανατολικά κρατίδια Άσαμ και Τριπούρα με τη Δυτική Βεγγάλη, χτυπήθηκε από εμπορική αμαξοστοιχία.

 
«Γιατροί, ασθενοφόρα και σωστικά συνεργεία σπεύδουν στο σημείο», τόνισε ο ίδιος.
 

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν εικόνες στις οποίες φαίνονται τα δύο τρένα, με πολλά βαγόνια να έχουν εκτροχιαστεί και πέσει στο πλάι. Ένα βαγόνι βρίσκεται στον αέρα ισορροπώντας πάνω σε ένα άλλο. Διασώστες και περίοικοι έχουν συγκεντρωθεί γύρω από τον τόπο του ατυχήματος.

Η Ινδία διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα σιδηροδρομικά δίκτυα στον κόσμο και στη χώρα έχουν σημειωθεί πολλά φονικά σιδηροδρομικά δυστυχήματα. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η ασφάλεια έχει ενισχυθεί χάρη στις επενδύσεις και τις τεχνολογικές βελτιώσεις.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διχασμένη η πολιτική ηγεσία για τη μορφή λύσης του Κυπριακού - Έντονες επιφυλάξεις ενόψει πενταμερούς διάσκεψης- Διαφωνίες και για το πλαίσιο Γκουτέρες

Διχασμένη η πολιτική ηγεσία για τη μορφή λύσης του Κυπριακού - Έντονες επιφυλάξεις ενόψει πενταμερούς διάσκεψης- Διαφωνίες και για το πλαίσιο Γκουτέρες

Στο ίδιο έργο θεατές, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της χθεσινοβραδινής συζήτησης των κομμάτων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, για τις τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό, υπό το κεφάλαιο Δ’ ύστερα από εισήγηση του βουλευτή του ΔΗΚΟ, Παύλου Μυλωνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE