Τραγωδία στην Κίνα: Οκτώ άνθρωποι πέθαναν από ασφυξία μέσα σε φορτηγό ψυγείο

Τραγωδία στην Κίνα: Οκτώ άνθρωποι πέθαναν από ασφυξία μέσα σε φορτηγό ψυγείο

Οκτώ άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας ασφυξίας μέσα σε φορτηγό ψυγείο στην Κίνα, ανακοίνωσαν χθες Κυριακή οι αρχές.

«Ο οδηγός βρήκε οκτώ ανθρώπους χωρίς τις αισθήσεις τους που υπέστησαν ασφυξία» στο φορτηγό ψυγείο καθ’ οδόν προς την πόλη Χονγκτζουανγκγιάνσκ, στην κεντρική επαρχία Χενάν, ανέφερε ανακοίνωση της αστυνομίας, που διενεργεί έρευνα.

Ο οδηγός και άλλα «εμπλεκόμενα πρόσωπα» τέθηκαν υπό κράτηση, κατά την ίδια πηγή.

Τα θανατηφόρα δυστυχήματα, ιδίως τα εργατικά δυστυχήματα, είναι συχνά στην Κίνα, εξαιτίας της συχνά χαλαρής εφαρμογής των κανόνων ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE