Συστήθηκε ως υπάλληλος εταιρείας και ξάφρισε περίπτερο στη Λάρνακα - Τι καταγγέλει η ιδιοκτήτρια

Συστήθηκε ως υπάλληλος εταιρείας και ξάφρισε περίπτερο στη Λάρνακα - Τι καταγγέλει η ιδιοκτήτρια

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, μετά από καταγγελία που έγινε χθες από ιδιοκτήτρια περιπτέρου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, γύρω στις 4 χθες το απόγευμα δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο της άντρα ο οποίος της συστήθηκε ως υπάλληλος της εταιρείας που προμηθεύει το συγκεκριμένο περίπτερο με προπληρωμένες κάρτες.

Όπως ανάφερε η παραπονούμενη, ο άγνωστος άντρας της ζήτησε τους αριθμούς των προπληρωμένων καρτών που είχε στο περίπτερο, ονομαστικής αξίας €50, δίνοντας της τον ισχυρισμό ότι αυτές έπρεπε να ακυρωθούν.

Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, αφού πείστηκε, του έδωσε τους μυστικούς κωδικούς 60 καρτών ονομαστικής αξίας €50, με αποτέλεσμα ο άγνωστος άντρας να αποσπάσει χρηματικό ποσό ύψους €3,000.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης ΠτΔ προς Ζελένσκι - «Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει εισβολή και κατοχή»

Μήνυμα στήριξης ΠτΔ προς Ζελένσκι - «Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει εισβολή και κατοχή»

Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντιμίλ Ζελένσκι.

BEST OF TOTHEMAONLINE