Συστήθηκε ως υπάλληλος εταιρείας και ξάφρισε περίπτερο στη Λάρνακα - Τι καταγγέλει η ιδιοκτήτρια

Συστήθηκε ως υπάλληλος εταιρείας και ξάφρισε περίπτερο στη Λάρνακα - Τι καταγγέλει η ιδιοκτήτρια

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, μετά από καταγγελία που έγινε χθες από ιδιοκτήτρια περιπτέρου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, γύρω στις 4 χθες το απόγευμα δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο της άντρα ο οποίος της συστήθηκε ως υπάλληλος της εταιρείας που προμηθεύει το συγκεκριμένο περίπτερο με προπληρωμένες κάρτες.

Όπως ανάφερε η παραπονούμενη, ο άγνωστος άντρας της ζήτησε τους αριθμούς των προπληρωμένων καρτών που είχε στο περίπτερο, ονομαστικής αξίας €50, δίνοντας της τον ισχυρισμό ότι αυτές έπρεπε να ακυρωθούν.

Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, αφού πείστηκε, του έδωσε τους μυστικούς κωδικούς 60 καρτών ονομαστικής αξίας €50, με αποτέλεσμα ο άγνωστος άντρας να αποσπάσει χρηματικό ποσό ύψους €3,000.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE