Δεύτερη σύλληψη για τα χάπια και άσπρη σκόνη που έφερε Κύπρο 31χρονη - Χειροπέδες σε 30χρονο

Δεύτερη σύλληψη για τα χάπια και άσπρη σκόνη που έφερε Κύπρο 31χρονη - Χειροπέδες σε 30χρονο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά εισαγωγή ναρκωτικών στην Κύπρο, η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) προχώρησε χθες το απόγευμα στη σύλληψη άντρα ηλικίας 30 ετών.

Ο 30χρονος συνελήφθη στη βάσει δικαστικού εντάλματος αφού στην κατοχή του εντοπίστηκαν χάπια που πιθανόν να σχετίζονται με ναρκωτικά. Ερευνήθηκε επίσης η οικία του όπου εντοπίστηκαν 78 χάπια τα οποία πιστεύεται ότι πρόκειται για ελεγχόμενα φάρμακα, καθώς επίσης και διάφορα άλλα τεκμήρια, που φαίνεται να σχετίζονται με τη διακίνηση χαπιών.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση γυναίκα ηλικίας 31 ετών, η οποία είχε συλληφθεί στις 12 Ιουνίου, 2024, στο αεροδρόμιο Λάρνακας όταν κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στις αποσκευές της, εντοπίστηκαν 5,879 χάπια και εννέα συσκευασίες που περιείχαν άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι πρόκειται για ελεγχόμενα φάρμακα. Το Δελτίο Τύπου αρ. 1 ημερομηνίας 13/6/2024 είναι σχετικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE