Θανατηφόρο με τετράτροχη: Φέρει σοβαρά τραύματα στο σώμα η 60χρονη συνεπιβάτης - Διερευνώνται τα αίτια της τραγωδίας

Θανατηφόρο με τετράτροχη: Φέρει σοβαρά τραύματα στο σώμα η 60χρονη συνεπιβάτης - Διερευνώνται τα αίτια της τραγωδίας

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα, στην Πάφο, έχασε τη ζωή της η Iuliia Viacheslavovna Kovalchukova, 49 ετών, από τη Ρωσία, κάτοικος Πάφου. Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου διερευνούν.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.15 το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ η 49χρονη οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα σε δρόμο στην Πέγεια, με συνεπιβάτη γυναίκα ηλικίας 60 ετών, σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας της, η οποία παρέκκλινε της πορείας της, κινήθηκε αριστερά εκτός του δρόμου και προσέκρουσε σε ανάχωμα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί, ενώ οι δύο γυναίκες εκτινάχθηκαν και κατέπεσαν στο έδαφος.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου, που μετέφερε τις δύο γυναίκες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι, στο Γενικό Νοσοκομείο, η 49χρονη υπέκυψε στα τραύματα της.

Η 60χρονη έτυχε ιατρικών εξετάσεων και διαπιστώθηκε ότι φέρει σοβαρά τραύματα στο σώμα. Αυτή νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με την κατάσταση της υγείας της να είναι, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE