Υπέκυψε στα τραύματα του ο 20χρόνος οδηγός που χτύπησε σε τοίχο στη Λευκωσία

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 20χρόνος οδηγός που χτύπησε σε τοίχο στη Λευκωσία

Γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, συνέβη τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Διγενή Ακρίτα στη Λευκωσία.

Το δυστύχημα συνέβη όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος με συνοδηγό 22χρονο και συνεπιβάτη στο πίσω κάθισμα 20χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και αφού προσέκρουσε σε τοίχο καταστήματος, ακινητοποιήθηκε. 

Από το δυστύχημα, ο 20χρονος οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα και απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Όλοι οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Μερικές ωρες αργότερα ο άτυχος νεαρος υπέκυψε στα τραύματα του.

Η κατάσταση της υγείας των άλλων δύο επιβαινόντων του αυτοκινήτου δεν κρίνεται σοβαρή.
Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE