Την τελευταία εβδομάδα Ιουνίου η Παγκύπρια Συνέλευση της ΠΟΕΔ

Την τελευταία εβδομάδα Ιουνίου η Παγκύπρια Συνέλευση της ΠΟΕΔ

Την τελευταία εβδομάδα Ιουνίου αναμένεται να συγκληθεί η Παγκύπρια Συνέλευση της ΠΟΕΔ, στην οποία θα επισημοποιηθούν και τα ονόματα των αξιωματούχων της ΠΟΕΔ που θα καταρτίσουν τα συλλογικά όργανα της οργάνωσης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Πρόεδρός της, Μύρια Βασιλείου.

Ερωτηθείσα για το πού βρίσκονται οι διεργασίες για εκλογή της νέας ηγεσίας της ΠΟΕΔ, η κ. Βασιλείου είπε πως σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα των εκλογών της οργάνωσης «ήδη οι παρατάξεις είναι σε διαδικασία για να αναδείξουν τους εκπροσώπους τους στα συλλογικά όργανα της οργάνωσης και αναμένεται την τελευταία εβδομάδα Ιουνίου να προχωρήσουμε στην Παγκύπρια Γενική Συνέλευση, στην οποία θα επισημοποιηθούν και τα ονόματα των αξιωματούχων της ΠΟΕΔ που θα καταρτίσουν τα συλλογικά όργανα, δηλαδή το Εκτελεστικό Διοικητικό Συμβούλιο και τις Επαρχιακές Επιτροπές».

Καταλήγοντας, η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ είπε ότι οι 100 Γενικοί Αντιπρόσωποι, το 100μελές Σώμα, έχει καταρτιστεί και δημοσιοποιηθεί λίγες μέρες μετά τις εκλογές , στις αρχές Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.