Ελλάδα: Αυτοκίνητο έκανε «βουτιά» στη θάλασσα βγαίνοντας από ferry - Ποια η κατάσταση των επιβαινόντων - Βίντεο

Ελλάδα: Αυτοκίνητο έκανε «βουτιά» στη θάλασσα βγαίνοντας από ferry - Ποια η κατάσταση των επιβαινόντων - Βίντεο

Ατύχημα χωρίς ευτυχώς να αναφερθούν τραυματισμοί σημειώθηκε χθες περίπου τις 10 το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου στην Πούντα της Πάρου.

Το συμβάν αφορά Ι.Χ. αυτοκίνητο τρεις επιβαίνοντες, το οποίο μετά την έξοδό του του από τον καταπέλτη ferry boat που εκτελούσε δρομολόγιο από Αντίπαρο προς Πούντα, υπό από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε στα νερά του λιμανιού της Πούντας.

Ευτυχώς η θάλασσα στο σημείο είναι ρηχή οπότε οι τρεις επιβαίνοντες, δύο Έλληνες και ένας Αμερικανός, απεγκλωβίστηκαν σώοι.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.