Ελλάδα: Αυτοκίνητο έκανε «βουτιά» στη θάλασσα βγαίνοντας από ferry - Ποια η κατάσταση των επιβαινόντων - Βίντεο

Ελλάδα: Αυτοκίνητο έκανε «βουτιά» στη θάλασσα βγαίνοντας από ferry - Ποια η κατάσταση των επιβαινόντων - Βίντεο

Ατύχημα χωρίς ευτυχώς να αναφερθούν τραυματισμοί σημειώθηκε χθες περίπου τις 10 το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου στην Πούντα της Πάρου.

Το συμβάν αφορά Ι.Χ. αυτοκίνητο τρεις επιβαίνοντες, το οποίο μετά την έξοδό του του από τον καταπέλτη ferry boat που εκτελούσε δρομολόγιο από Αντίπαρο προς Πούντα, υπό από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε στα νερά του λιμανιού της Πούντας.

Ευτυχώς η θάλασσα στο σημείο είναι ρηχή οπότε οι τρεις επιβαίνοντες, δύο Έλληνες και ένας Αμερικανός, απεγκλωβίστηκαν σώοι.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE