Χαμάς: Δύο Ισραηλινοί όμηροι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή στη Ράφα

Χαμάς: Δύο Ισραηλινοί όμηροι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή στη Ράφα

Οι Ταξιαρχίες Αλ Κασάμ, ο στρατιωτικός βραχίονας του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος της Χαμάς, ανέφεραν σήμερα ότι δύο Ισραηλινοί όμηροι που κρατούνταν στη Γάζα σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Ράφα πριν από λίγες ημέρες.

Η Αλ Κασάμ, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι της στο Telegram, δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων φέρονται να σκοτώθηκαν ούτε παρείχε στοιχεία.

Η ισραηλινή Κυβέρνηση «δεν θέλει να επιστρέψουν οι όμηροι σας, παρά μόνο σε φέρετρα», ανέφερε η ανακοίνωση των Ταξιαρχιών Αλ Κασάμ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας, τουλάχιστον 37.266 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 85.102 έχουν τραυματιστεί στη στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου. Τουλάχιστον 34 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.