«Όχι» από τον Άρειο Πάγο στους δολοφόνους της Τοπαλούδη για αναίρεση της καταδίκης των 15 επιπλέον χρόνων

«Όχι» από τον Άρειο Πάγο στους δολοφόνους της Τοπαλούδη για αναίρεση της καταδίκης των 15 επιπλέον χρόνων

«Όχι» είπε ο Άρειος Πάγος στην αναίρεση της απόφασης του εφετείου που καταδίκασε σε ισόβια και επιπλέον 15 χρόνια τους δυο νεαρούς για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Σε ανακοίνωση του ο συνήγορος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, Αλέξης Κούγιας, μεταξύ άλλων, αναφέρει :

«Σήμερα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε τις αιτήσεις αναιρέσεως και των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι ζητούσαν να αναιρεθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών που τους καταδίκασε και τους επέβαλε την ποινή της ισοβίου καθείρξεως, η οποία πλέον είναι αδύνατον να μετατραπεί»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.