Ανείπωτη τραγωδία - Βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο

Ανείπωτη τραγωδία - Βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο

Βρέφος τριών μηνών άφησε τη τελευταία του πνοή στο Μακάριο Νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης, 13 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ βρέφος μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο Μακάρειο Νοσοκομείο από τους γονείς του, με καταγωγή από το Καμερούν οι οποίοι διαμένουν στη Λευκωσία.

Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει, με αποτέλεσμα γύρω στις 9:25 να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σημειώνεται ότι, τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου βρέφους θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο Σάββατο, 15 Ιουνίου, στις 4:00 το απόγευμα.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης ΠτΔ προς Ζελένσκι - «Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει εισβολή και κατοχή»

Μήνυμα στήριξης ΠτΔ προς Ζελένσκι - «Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει εισβολή και κατοχή»

Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντιμίλ Ζελένσκι.

BEST OF TOTHEMAONLINE