Ανέβηκαν οι τόνοι στην αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή – Όλα όσα ακούστηκαν

Ανέβηκαν οι τόνοι στην αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή – Όλα όσα ακούστηκαν

Συνεχίζεται και σήμερα ενώπιον του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου, που λειτουργεί ως Συμβούλιο, η διαδικασία ανεξέτασης του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χρυσάνθου, «αφού μας κατηγορείτε εσείς για ανάρμοστη συμπεριφορά, σας κατηγορούμε κι εμείς», αυτή είναι η ουσία της σημερινής αντεξέτασης από τον Χρίστο Κληρίδη προς τον Γιώργο Σαββίδη.

Παράλληλα σημείωσε ότι, ο κ. Κληρίδης ανέφερε ότι μέσα στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα υπάρχουν λέξεις όπως ανέντιμος, αναξιόπιστος, αυθάδης, αλαζόνας, λαϊκιστής, δολοφόνος χαρακτήρων και όπως συμπλήρωσε ο κ. Κληρίδης «αν εγώ έλεγα όλα αυτά σε κάποιο αξιωματούχο θα μου έπαιρναν την άδεια, ενδεχόμενα να πήγαινα φυλακή».

Επιπρόσθετα ανέφερε ότι οι τόνοι είναι αυξημένοι και υπάρχει ένα pressing προς την πλευρά του Γενικού Εισαγγελέα από τη νομική ομάδα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη στην προσπάθεια να αποδείξουν ότι αυτός ξεκίνησε τον «πόλεμο».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία για τη Γάζα - Τα θολά σημεία και τι ακολουθεί

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία για τη Γάζα - Τα θολά σημεία και τι ακολουθεί

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι το Ισραήλ και η Χαμάς συμφώνησαν στην πρώτη φάση του σχεδίου του, για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση Ισραηλινών ομήρων και Παλαιστινίων κρατουμένων. Ωστόσο, παρά την ανακοίνωση, οι ισραηλινές επιθέσεις συνεχίστηκαν στη Λωρίδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE