Αντίστροφη μέτρηση για το Καρναβάλι: «Αγγίζει» το 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Λεμεσό – Πού κυμάνθηκαν φέτος οι τιμές
Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τα Καρναβάλια και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεμεσό.
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Ηλία «προτίθεμαι να ζητήσω γνωμάτευση από τη Νομική Υπηρεσία, προκειμένου να ερμηνεύσει τη νομοθεσία όπως έχει, να δουν τα αδικήματα εναντίον του και για τι ακριβώς κατηγορείται ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, σε συνεργασία με την Αστυνομία και να αναφέρουν κατά πόσον προκύπτει ή όχι υπόθεση».
Πρόσθεσε πως από την ενημέρωση που έχει, φαίνεται πως η υπόθεση αφορά γεγονότα των οποίων η διερεύνηση έχει ολοκληρωθεί από την Αστυνομία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο κ. Ζανέττου, ο οποίος αντιμετωπίζει αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων φερόμενη πλαστογραφία και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, αύριο το πρωί θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις