Κρήτη: Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονου ναυαγοσώστη - Κρατούνται πέντε άτομα

Κρήτη: Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονου ναυαγοσώστη - Κρατούνται πέντε άτομα

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης για τον θάνατο ενός νεαρού ναυαγοσώστη 20 ετών αλβανικής καταγωγής ο οποίος μετά από έναν διαπληκτισμό, ένιωσε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι πριν καταρρεύσει είχε προηγηθεί ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ αυτού και δύο Ελλήνων 24 ετών. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις Καλύβες Αποκορώνου με τον νεαρό να αισθάνεται αδιαθεσία μετά το επεισόδιο και, εν τέλει, να καταλήγει.

Αστυνομικές πηγές, μιλώνας στο protothema.gr, ανέφεραν πως, σύμφωνα με αναφορές, στο σημείο που έγινε ο καβγάς βρίσκονταν και τρεις άνδρες από τη Γεωργία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία χωρίς ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί ποιος ήταν ο ακριβής ρόλος τους στα όσα συνέβησαν.

Κατά τις ίδιες πηγές τα πέντε άτομα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών κρατούνται για τις σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν από τον καβγά ενώ ανάλογα με τα πορίσματα της νεκροψίας-νεκροτομής δεν αποκλείεται να κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία.

«Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί τι έκανε το καθένα από τα πέντε άτομα που φέρονται να συμμετείχαν με κάποιον τρόπο στο περιστατικό» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE