Κράτος της πλάκας

Κράτος της πλάκας

Είμαστε ανοχύρωτη πολιτεία αναφώνησε ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου, Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης, ο οποίος μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του «ΠΟΛΙΤΗ», περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα τα όσα συμβαίνουν στις κοινότητες Ψάθι, Πολέμι, Άγιος Δημητριανός, Χούλου, Λεμόνα, όπου ξέσπασε η πυρκαγιά.

Άνθρωποι έχασαν τις περιουσίες τους, το βίος μιας ολόκληρης ζωής, γιατί είμαστε ένα κράτος της πλάκας. Ένα κράτος, που ενώ ψηφίζει νομοθεσίες, ενώ είναι διαρκώς σε «συσκέψεις» για την επίλυση δήθεν προβλημάτων, την ώρα της μάχης αντιλαμβανόμαστε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια «παράφωνη χορωδία», όπου ο μαέστρος απουσιάζει ή έχει πέσει σε λήθαργο. Αυτό το κράτος έχουμε. Χωρίς αρκετά πτητικά μέσα, χωρίς ουσιαστικό πλάνο για το πώς προστατεύουμε «δύσβατες» περιοχές, γιατί τις αφήνουμε εκτεθειμένες και χωρίς ουσιαστικό συντονισμό.

Σήμερα, το κράτος της πλάκας, τι θα πει σε όλους αυτούς τους οργισμένους ανθρώπους που είδαν μπροστά στα μάτια τους να χάνονται οι περιουσίες τους, που καταγγέλλουν ολιγωρία των αρχών και καθυστερημένη εμπλοκή των πτητικών μέσων; Ποια θα είναι η δικαιολογία;

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).

BEST OF TOTHEMAONLINE