ΗΠΑ: Καθηγήτριες λυκείου παραιτήθηκαν αφού τις έπιασαν να στέλνουν μηνύματα σε μαθητή για να κάνουν ομαδικό σεξ

ΗΠΑ: Καθηγήτριες λυκείου παραιτήθηκαν αφού τις έπιασαν να στέλνουν μηνύματα σε μαθητή για να κάνουν ομαδικό σεξ

Σε παραίτηση υποχρεώθηκαν δύο καθηγήτριες Λυκείου στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ αφού τις έπιασαν να προσπαθούν να αποπλανήσουν μαθητή τους προκειμένου να κάνουν ομαδικό σεξ.

Πρωταγωνίστριες στο σκάνδαλο η Αλεξία Σαλδάρις, η οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα της μια χρονιά νωρίτερα, και η Τζένιφερ Λάρσον, με 11ετη προϋπηρεσία στα θρανία.

Οι δύο εκπαιδευτικοί που εργάζονταν στο λύκειο Joseph Craig παραδέχθηκαν ότι έστειλαν απρεπή μηνύματα στον μαθητή μέσω Snapchat με την Σαλδάρις να ομολογεί ότι έστειλε και πιπεράτες φωτογραφίες της στο νεαρό αγόρι ενώ η Λάρσον είπε ότι έστειλε μηνύματα για «αγκαλιές, φλερτ και χρήση αλκοόλ».

Οι ανήθικες προτάσεις φέρεται να έγιναν λίγο πριν από μια σχολική εκδρομή τον Απρίλιο με τις δύο καθηγήτριες να στέλνουν μηνύματα στον μαθητή στα οποία φέρονται να έγραφαν ότι ήθελαν να τον αγκαλίασουν και να περάσουν καλά μαζί του. Στα ίδια μηνύματα, δε, ρωτούσαν αν θα ήθελε να λάβει μέρος και κάποιος συμμαθητής του.

Στις 9 Απριλίου η Σαλδάρις φέρεται να έστειλε στον ανήλικο πέντε φωτογραφίες της με εσώρουχα καθώς και μηνύματα για να συναντηθούν το επόμενο διάστημα.

Οι δύο εκπαιδευτικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στις 12 Απριλίου και 10 ημέρες αργότερα υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE