Σοβαρό τροχαίο με τετράτροχη στην Αγία Νάπα - Κρίσιμα στο ΓΝ Λευκωσίας 20χρονος και 20χρονη

Σοβαρό τροχαίο με τετράτροχη στην Αγία Νάπα - Κρίσιμα στο ΓΝ Λευκωσίας 20χρονος και 20χρονη

Σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε αργά χθες βράδυ στην Αγία Νάπα, τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν σε τετράτροχη μοτοσικλέτα.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 11.45 το βράδυ, όταν τετράτροχη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 20χρονος, σε περιοχή της Αγίας Νάπας, έχοντας ως επιβάτιδα 20χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται και παρεξέκλινε της πορείας της, χτύπησε αρχικά σε κράσπεδο πεζοδρομίου, στη συνέχεια σε δέντρο, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου.

Συνεπεία της οδικής σύγκρουσης, ήταν ο τραυματισμός και των δύο επιβαινόντων της τετράτροχης μοτοσικλέτας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας τους, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας και των δύο θεωρείται κρίσιμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE