Στο ΚΣΕΔ ο ΠτΔ - Ενημερώνεται για την φωτιά στην Πάφο

Στο ΚΣΕΔ ο ΠτΔ - Ενημερώνεται για την φωτιά στην Πάφο

Έφτασε γύρω στις 7.30 το απόγευμα στο ΚΣΕΔ, στη Λάρνακα, ο ΠτΔ αμέσως μόλις επέστρεψε από την Ιορδανία, όπου ήταν σε σύνοδο για την Γάζα.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώνεται από τους Υπουργούς Άμυνας, Δικαιοσύνης και Γεωργίας που βρίσκονται στο Κέντρο για την κατάσταση της πυρκαγιάς και τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Συνεχής ενημέρωση για την πυρκαγιά στην Πάφο εδώ 

Υπενθυμίζεται ότι από την διάσκεψη για τη Γάζα, με τίτλο "Call for Action: Urgent Humanitarian Response for Gaza," που πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη στη Νεκρά Θάλασσα της Ιορδανίας, επέστρεψε εσπευσμένα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, λόγω της πυρκαγιάς στην Πάφο. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.