Κατέρρευσε μέρος της οροφής στο παλιό Νοσοκομείο Παραλιμνίου – Τραυματίστηκε ασθενής – Δείτε φωτογραφίες

Κατέρρευσε μέρος της οροφής στο παλιό Νοσοκομείο Παραλιμνίου – Τραυματίστηκε ασθενής – Δείτε φωτογραφίες

Σοκ προκαλούν φωτογραφίες από το παλιό Νοσοκομείο Παραλιμνίου, οι οποίες απεικονίζουν την κατάρρευση μέρους της οροφής στο εσωτερικό του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, μέρος της οροφής κατέρρευσε το απόγευμα της Δευτέρας (10/06), τραυματίζοντας ελαφρά μια ασθενή, η οποία μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου για προληπτικούς λόγους.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.