Ραγίζει καρδιές: Έκανε πρόταση γάμου στη νεκρή αγαπημένη του

Ραγίζει καρδιές: Έκανε πρόταση γάμου στη νεκρή αγαπημένη του

Η 18χρονη Abigail Hall έχασε ξαφνικά τη ζωή της μια εβδομάδα μετά την εισαγωγή της σε πανεπιστήμιο, σε πόλη της Βρετανίας. Ο αγαπημένος της, Josh Thompson, βρισκόταν σε χώρα του εξωτερικού, όπου εργάζεται ως προπονητής, όταν έμαθε τα συνταρακτικά νέα.

Ο νεαρός επέστρεψε στη γενέτειρά του και όπως αναφέρει η Telegraph, είχε την πρόθεση να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του εντός του χρόνου, όμως τον πρόλαβαν οι δυσάρεστες εξελίξεις. Ο Josh, λαμβάνοντας μια ακραία απόφαση, ζήτησε από τους οικείους της 18χρονης την άδεια ώστε να της ζητήσει το «χέρι», πριν την κηδεία.

Ο ίδιος ανακοίνωσε τους «αρραβώνες» μέσω Facebook με ένα συγκινητικό κείμενο (το οποίο πλέον έχει αποσύρει), συνοδευόμενο από τη φωτογραφία του δαχτυλιδιού στο χέρι της νεκρής κοπέλας.

«Η Abigail Hall και εγώ αρραβωνιαστήκαμε. Είναι η ζωή μου. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την αγάπη που της έχω, ήταν ο λόγος που ξυπνούσα το πρωί. Ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας… Η ζωή δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια… Θα σε αγαπώ για πάντα μωρό μου», έγραψε.

Η 18χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Sheffield, από φίλους της. Η αστυνομία που ερεύνησε την υπόθεση, δεν βρήκε κάτι ύποπτο σχετικά με τα αίτια του θανάτου της.

masdafn4

masdafn1

masdafn2

masdafn3

Πηγη: NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE