Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Σε κρίσιμη κατάσταση η 68χρονη που παρασύρθηκε από όχημα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Σε κρίσιμη κατάσταση η 68χρονη που παρασύρθηκε από όχημα

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, γυναίκα ηλικίας 68 ετών, τραυματίστηκε κρίσιμα, σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη το πρωί σήμερα, στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 9.50 το πρωί της Δευτέρας, ενώ η 68χρονη οδηγούσε αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου-Λάρνακας, φτάνοντας στο ύψος της περιοχής Αλεθρικού, στάθμευσε το όχημα της στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου και εξήλθε από αυτό. Ενώ η 68χρονη βρισκόταν δίπλα στη δεξιά πλευρά του οχήματος της, διερχόμενος οδηγός, ηλικίας 53 ετών, προσέκρουσε με το αυτοκίνητο του στο όχημα της, μετακινώντας το και τραυματίζοντας την.

Η 68χρονη και ο 53χρονος μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με ασθενοφόρα. Ο 53χρονος έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο, ενώ η 68χρονη κρατήθηκε για νοσηλεία, σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, αφού φέρει πολλαπλά τραύματα.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου, σε συνεργασία με την Τροχαία Λάρνακας.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline: