Επαναληπτικές εκλογές μετά από ισοψηφία στο Πέρα Πεδί

Επαναληπτικές εκλογές μετά από ισοψηφία στο Πέρα Πεδί

Ξανά στις κάλπες αναμένεται να προσέλθουν οι εκλογείς στην κοινότητα Πέρα Πεδί, μετά από ισοψηφία που καταγράφηκε μεταξύ των δυο εκ των τριών διεκδικητών για την Προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου

Συγκεκριμένα Ηλίας Ηροδότου και Ανδρέας Κουρέας εξασφάλισαν ποσοστό 33,8% και 45 ψήφους, ενώ δυο ψήφους λιγότερες και ποσοστό 32,3% έλαβε ο ανθυποψήφιος τους, Πέτρος Κουρέας.

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ, από την Έφορο Εκλογικής Περιφέρειας Λεμεσού, αναπληρώτρια Έπαρχο, Ηλέκτρα Παναγιώτου, αναμένεται να γίνει επαναληπτική διαδικασία για τους δυο υποψηφίους που ισοψήφησαν, ενώ αναμένονται οδηγίες από το Υπουργείο Εσωτερικών για το χρόνο διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE