Βόλος: Είχε τρεις καταδίκες και βούλευμα για επιστροφή στην φυλακή

Βόλος: Είχε τρεις καταδίκες και βούλευμα για επιστροφή στην φυλακή

Τον δρόμο για το κελί της φυλακής πήρε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στον Αλμυρό από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, το πρωί του Σαββάτου, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδίκες και ένα βούλευμα που διέτασσε τον εγκλεισμό του.

Συγκεκριμένα, είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Έδεσσας για απλή συνέργεια σε κλοπή κατά συναυτουργία κατ’ εξακολούθηση σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, από Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών και από το ίδιο δικαστήριο για κλοπή κατά συναυτουργία σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

Επιπλέον, είχε ανακληθεί βούλευμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά που αναιρούσε την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία είχε καταδικαστεί για κλοπή και αντίσταση και διέτασσε να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής ενός έτους και δυο μηνών που του είχε επιβληθεί.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE