Τρόμος στην Ελλάδα: Μεθυσμένος άνδρας εισέβαλε σε σπίτι και ασέλγησε στην ένοικο

Τρόμος στην Ελλάδα: Μεθυσμένος άνδρας εισέβαλε σε σπίτι και ασέλγησε στην ένοικο

Στιγμές τρόμου έζησε μέσα στο σπίτι της στην πόλη της Ρόδου μια 33χρονη γυναίκα η οποία έβλεπε τηλεόραση μαζί με το ανήλικο παιδί της, όταν ξαφνικά μπήκε από την ανοιχτή πόρτα ένας εμφανώς μεθυσμένος άνδρας ο οποίος άρχισε με θράσος να ασελγεί σε βάρος της!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη γύρω στις 10:30' τη νύχτα του Σαββάτου και ο δράστης φαίνεται ότι βγήκε από άλλο διαμέρισμα στο ίδιο κτίριο, όπου γινόταν γιορτή. Η κοπέλα είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα για να κάνει ρεύμα και ο εισβολέας, που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, μπήκε μέσα, την πλησίασε και άρχισε να χαϊδεύει το στήθος της και να την φιλάει!

Τρομοκρατημένη η 33χρονη, έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να φτάσουν άμεσα στο σπίτι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν τον 41χρονο Έλληνα. Ο «θερμόαιμος» άνδρας προσήχθη στο τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και διατάραξη οικιακής ειρήνης, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE