Θεμιστοκλέους: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αρνήθηκε να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές

Θεμιστοκλέους: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αρνήθηκε να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές

Δεν δέχθηκε να συμμετέχει στην διαδικασία ψηφοφορίας για τις Ευρωεκλογές, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Έξι διαφορετικά ψηφοδέλτια, για έξι διαφορετικούς θεσμούς. Οπως ο ίδιος εξήγησε πρόκειται για ανεξάρτητες εκλογές που θα έπρεπε ο πολίτης να έχει το δικαίωμα της αποχής σε μια από αυτές.

Μιλώντας στην εκπομπή Εκλογές 2024 ανέφερε, «Είναι πρόστυχο να υποχρεώνεται ο πολίτης να παίρνει έξι ψηφοδέλτια, να μην του επιτρέπεται η αποχή από καμία εκλογική αναμέτρηση και να του λέει ο Προεδρεύων στο εκλογικό κέντρο, αντί αποχή να ρίξει λευκό».

Όπως ανέφερε ο κ.Θεμιστοκλέους, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το επιχείρημα ότι είναι υποχρεωμένος να ψηφίσει για όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις επειδή αποφάσισε να προσέλθει στις κάλπες.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE