Η λάθος κάρτα του ANT1 στα exit polls με τον Δήμο Λευκωσίας – Αυτόν έδωσε πρώτο – Έτσι το…«έσωσαν»

Η λάθος κάρτα του ANT1 στα exit polls με τον Δήμο Λευκωσίας – Αυτόν έδωσε πρώτο – Έτσι το…«έσωσαν»

Τα αποτελέσματα των exit polls για τους μεγάλους δήμους της χώρας, έδωσαν στην δημοσιότητα τα τηλεοπτικά κανάλια σήμερα Κυριακή (09/06) λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Και ενώ όλα τα κανάλια έδωσαν πρώτο τον Χαράλαμπο Προύντζο, δεύτερο τον Νίκο Τορναρίτη, τρίτο τον Παναγιώτη Μέντζη και τέταρτο τον Κωνσταντίνο Δημητριάδη, ο ANT1 έδωσε πρώτο τον Δημητριάδη και τους υπόλοιπους με ανακατεμένη σειρά.

Έτρεξαν να σχολιάσουν χαρακτηριστικά «εδώ έχουμε μια πολύ λάθος κάρτα»

«Πρωταπριλιάτικο», πρόσθεσαν προσπαθώντας να το…σώσουν.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα για τους δήμους αναμένονται να δοθούν πριν από αυτά για τις Ευρωεκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE