Αυτές είναι οι Κύπριες που βγήκαν στη σκηνή με τους Coldplay - Συγκίνησαν με το μήνυμα τους - Bίντεο

Αυτές είναι οι Κύπριες που βγήκαν στη σκηνή με τους Coldplay - Συγκίνησαν με το μήνυμα τους - Bίντεο

Συγκινητική η ιστορία πίσω από την παρουσία των δυο Κυπρίων στην σκηνή των Coldplay. Ο Front man του συγκροτήματος, Chris Martin, τις επέλεξε να εκπροσωπήσουν το κοινό μαζί με το πλακάτ τους. 

Η Έλενα και η Άντρεα , δυο αδερφές, έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία στην χθεσινοβραδινή συναυλία του συγκροτήματος στο ΟΑΚΑ . Από την Λάρνακα στην Αθήνα με ένα μήνυμα που συγκίνησε .

@doctor.vlachakis Coldplay Athens #coldplay #coldplayathens ♬ πρωτότυπος ήχος - Doctor Vlachakis

Σε δηλώσεις τους στο ilovestyle ανέφεραν «Πήγαμε από τις 10 το πρωί έξω από το γήπεδο και περιμέναμε υπομονετικά, άνθρωποι εκεί μας βοήθησαν και μας εμψύχωσαν. Τα παιδιά στην αρένα γύρω μας σήκωσαν την αδερφή μου για να δει ο τραγουδιστής το πανό. Και έπειτα μας κάλεσε στη σκηνή. Μας αγκάλιασε μας κράτησε τα χέρια μας και μας είπε απόψε ότι εμείς εκπροσωπούμε το κοινό. Η συγκίνηση ήταν τεράστια, η χαρά άφθονη το να τραγουδάς μαζί με ένα τόσο μεγάλο καλλιτέχνη και να γυρίζεις να βλέπεις 60.000 φωτάκια στο κοινό ήταν εξωπραγματικό».

@doctor.vlachakis Coldplay Athens girl on stage #coldplay #coldplayathens ♬ πρωτότυπος ήχος - Doctor Vlachakis

Η παρουσία τους στην συναυλία δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς η Ελένα, αδερφή της Άντρεα,  όταν διαγνώστηκε πριν από λίγο καιρό με διαβήτη και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο οι Coldplay ήταν το συγκρότημα που άκουγε συνεχώς  «Η αδερφή μου χθες τραγούδησε για όλους όσους έχουν διαβήτη και προσπαθούν καθημερινά για μία καλύτερη ποιότητα ζωής».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE