Μικρή περιπέτεια για αγοράκι 10 ετών στη Λάρισα – «Επιστρατεύτηκε» η Πυροσβεστική για να του αφαιρεθεί... δαχτυλίδι

Μικρή περιπέτεια για αγοράκι 10 ετών στη Λάρισα – «Επιστρατεύτηκε» η Πυροσβεστική για να του αφαιρεθεί... δαχτυλίδι

Μια μικρή περιπέτεια έζησε χθες το βράδυ ένα αγοράκι 10 ετών όταν φόρεσε στο δάχτυλο του χεριού του ένα δαχτυλίδι.

Στην προσπάθεια του να το βγάλει δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Εκεί η γιατροί ζήτησαν την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, η οποία μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης στις 11.30 το βράδυ με ειδικό τροχό (τύπου ντρέμελ) και μετά από δυο ώρες κατάφεραν να αφαιρέσουν από το δάχτυλο του αγοριού το δαχτυλίδι.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE