Αιματηρός καβγάς γειτόνων στα παράλια της Λάρισας - Στο νοσοκομείο 47χρονος

Αιματηρός καβγάς γειτόνων στα παράλια της Λάρισας - Στο νοσοκομείο 47χρονος

Απρόσμενες διαστάσεις προσέλαβε η αντιπαράθεση γειτόνων σε παραθαλάσσιο οικισμό του Δήμου Τεμπών προχθές τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου και κάτω από συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών, η φραστική αντιπαράθεση των γειτόνων εξελίχθηκε σε ξυλοδαρμό.

Ως αποτέλεσμα, ένας 47χρονος Λαρισαίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται, έχοντας δεχθεί -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- επίθεση από την 60χρονη γειτόνισσά του και τον 38χρονο γιο της.

Η 60χρονη συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, ενώ ο 38χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας», αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE