Επεισόδια βίας σε δομή στην Πάφο – Ανήλικος κατήγγειλε επίθεση από ομοεθνείς του

Επεισόδια βίας σε δομή στην Πάφο – Ανήλικος κατήγγειλε επίθεση από ομοεθνείς του

Επεισόδια βίας σημειώθηκαν σε δομή ανηλίκων στην Πάφο, με θύμα 17χρονο αλλοδαπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, γύρο στις 12:00 τα ξημερώματα ανήλικος κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από ομοεθνείς του στη δομή ανηλίκων όπου διαμένουν, στην τουριστική περιοχή Τάφοι των Βασιλέων, στην επαρχία Πάφου.

Σημειώνεται ότι, ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία αφού φέρει εκδορές στο χέρι και θλάσμα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις αιτία της διένεξης φέρεται να ήταν ένα κινητό τηλέφωνο.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.