Χειροπέδες σε 73χρονο - Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του για σωρεία αδικημάτων

Χειροπέδες σε 73χρονο - Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του για σωρεία αδικημάτων

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 73 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, συνωμοσίας για καταδολίευση, δόλιες συναλλαγές σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο, παράνομη κατοχή, νομή και χρήση γης εγγεγραμμένης σε άλλο.

Ο ύποπτος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE