Χειροπέδες σε 73χρονο - Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του για σωρεία αδικημάτων

Χειροπέδες σε 73χρονο - Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του για σωρεία αδικημάτων

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 73 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, συνωμοσίας για καταδολίευση, δόλιες συναλλαγές σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο, παράνομη κατοχή, νομή και χρήση γης εγγεγραμμένης σε άλλο.

Ο ύποπτος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE