Σ.Στεφάνου: Η ανεργία στην Κύπρο θα παραμείνει στα ύψη μέχρι το 2040 – Οι Κυβερνώντες δεν λένε την αλήθεια

Σ.Στεφάνου: Η ανεργία στην Κύπρο θα παραμείνει στα ύψη μέχρι το 2040 – Οι Κυβερνώντες δεν λένε την αλήθεια

Η αναλογιστική μελέτη του 2013 για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων που δείχνει ότι η ανεργία θα παραμείνει στα ύψη μέχρι το 2040, θα πρέπει να κτυπήσει καμπανάκι κινδύνου στους κυβερνώντες.

Η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακά τεχνάσματα και πανηγυρισμούς στους οποίους καθημερινά καταφεύγουν οι κυβερνώντες για να αποκρύψουν το πρόβλημα. Η ανεργία αντιμετωπίζεται με πολιτικές που προωθούν την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση παραμένει δογματικά αγκιστρωμένη στις πολιτικές λιτότητας που προκαλούν φαύλο κύκλο στασιμότητας και μαζικής φτώχειας.

Είναι καιρός οι κυβερνώντες να τερματίσουν τους πανηγυρισμούς, να υπερβούν τις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις και να επενδύσουν στην ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.