Δεύτερο περιστατικό θερμοπληξίας - Γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Δεύτερο περιστατικό θερμοπληξίας - Γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Δεύτερο περιστατικό θερμοπληξίας, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (07/06) στη Λευκωσία, όταν γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», γυναίκα 84 ετών μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από οίκο ευγηρίας, με συμπτώματα θερμοπληξίας.

Αυτή τη στιγμή η γυναίκα υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE