Πακιστανοί απήγαγαν μετανάστη στην Αχαΐα και ζητούσαν λύτρα

Πακιστανοί απήγαγαν μετανάστη στην Αχαΐα και ζητούσαν λύτρα

Λίγες ώρες κράτησε η απαγωγή ενός μετανάστη από το Μπανγκλαντές από δυο Πακιστανούς, οι οποίοι εισέβαλαν την Τετάρτη στο σπίτι του στην περιοχή Λάππα της Αχαΐας, τον πήραν με τη βία μαζί τους και έστειλαν μήνυμα στην οικογένειά τους απαιτώντας λύτρα για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Οι συγγενείς του θύματος επικοινώνησαν με την ΕΛ.ΑΣ. και έστειλαν το SMS με το οποίο οι απαγωγείς απαιτούσαν 1.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξακρίβωσαν από ποιο κινητό τηλέφωνο είχε σταλεί το απειλητικό μήνυμα και εντόπισαν το σήμα του σε ένα σπίτι σε περιοχή της Ηλείας, όπου έκαναν έφοδο και απελευθέρωσαν τον απαχθέντα.

Στο σπίτι συνέλαβαν τον έναν από τους Πακιστανούς απαγωγείς που φύλαγε τον μετανάστη και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες για αρπαγή και εκβίαση κατά συναυτουργία. Ο συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, είχε προλάβει να διαφύγει και αναζητείται.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Σε ένα πρωτοφανές πεδίο πολιτικής μάχης εξελίσσεται το παρασκήνιο και το προσκήνιο της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE