Στην Κύπρο το 25,3% της CTC Media

Στην Κύπρο το 25,3%  της CTC Media

Αλλάζει η ιδιοκτησιακή δομή του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού CTC Media. Μάλιστα, μετοχές του οργανισμού θα καταλήξουν σε χέρια κυπριακής εταιρείας.

Σύμφωνα με πηγές από την CTC ότι ο ρωσικός όμιλος εταιρειών VTB Group που προσφέρει οικονομικές υπηρεσίες λειτουργώντας σε πάνω από 20 χώρες, έχει αγοράσει επιπλέον μετοχές από την εγγεγραμμένη στην Κύπρο Telcrest, η οποία κατέχει το 25.3% της CTC Media.

Εξάλλου, η εταιρεία UTH Russia έχει συμφωνήσει να αγοράσει το 75% της  CTC Media.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE