ΔΙΕΘΝΗ

Καμηλοπάρδαλη άρπαξε 2χρονο κοριτσάκι από καρότσα ημιφορτηγού σε πάρκο άγριας ζωής στο Τέξας

Καμηλοπάρδαλη άρπαξε 2χρονο κοριτσάκι από καρότσα ημιφορτηγού σε πάρκο άγριας ζωής στο Τέξας

Τρομακτική τροπή πήρε η περιήγηση τύπου «σαφάρι» μιας οικογένειας σε πάρκο άγριας ζωής στο Τέξας την περασμένη εβδομάδα, εξαιτίας μιας καμηλοπάρδαλης που αντέδρασε με απρόσμενο τρόπο στην απόπειρα της μικρής κόρης να τη χαϊδέψει.

Το βίντεο που παραχώρησε σε αμερικανικά ΜΜΕ ο πατέρας της μικρούλας, Τζέισον Τότεν, το 2 ετών κοριτσάκι εμφανίζεται να κάθεται στην αγκαλιά της μητέρας του, στην καρότσα ενός ημιφορτηγού, κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο πάρκο Fossil Rim.

Η μητέρα της μικρής Πέισλι απλώνει το χέρι για να προσφέρει φαγητό στην καμηλοπάρδαλη που έχει πλησιάσει το φορτηγάκι, όταν ξαφνικά το πανύψηλο ζώο αρπάζει με το στόμα της το νήπιο και το σηκώνει. Εκείνη τη στιγμή ακούγεται η κοφτή κραυγή της γυναίκας, πριν διακοπεί η λήψη του βίντεο.


Ένα άλλο βίντεο που τράβηξαν οι επιβάτες ενός οχήματος που βρισκόταν πίσω από το ημιφορτηγό, αποκαλύπτει ότι ευτυχώς η καμηλοπάρδαλη σήκωσε το κοριτσάκι μόλις λίγα εκατοστά, και μετά το άφησε να πέσει σχεδόν αμέσως στην αγκαλιά της μαμάς του.

Σε δήλωση που έκανε σε αμερικανικά ΜΜΕ, ο επικεφαλής μάρκετινγκ του Fossil Rim Wildlife Center στο Γκλεν Ρόουζ είπε ότι η διεύθυνση του κέντρου ενημερώθηκε την περασμένη Δευτέρα για το συμβάν, και έλαβε αμέσως μέτρα που θα εμποδίσουν να ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Ένα από αυτά τα μέτρα είναι και η απαγόρευση στους επισκέπτες του πάρκου να συμμετάσχουν στην περιήγηση «σαφάρι» καθισμένοι στην καρότσα ημιφορτηγού.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο πατέρας της οικογένειας εξέφρασε απογοήτευση για την νέα πολιτική του πάρκου, ωστόσο δήλωσε ότι θα το ξαναεπισκεφθεί με την αρραβωνιαστικιά και τα παιδιά τους γιατί λατρεύουν τα ζώα. «Ήταν ατύχημα, η καμηλοπάρδαλη δεν το ήθελε. Ήταν απλώς κάτι που συνέβη. Δεν είμαστε θυμωμένοι ούτε με το ζώο ούτε με το πάρκο», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τετάρτη

Πήραν την ανιούσα οι μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων - Μέχρι πόσο έφτασαν - Πίνακες

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Με τη συμπλήρωση πέντε ετών από την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε συνέντευξή του στο «T» αναλύει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει, με την ανάληψη των καθηκόντων του. Σημειώνει πως με την εφαρμογή του ΓεΣΥ στόχος του υπουργείου του, είναι να μην παρέχει πλέον υπηρεσίες και να επικεντρωθεί στην χάραξη και άσκηση πολιτικών, στον τομέα της υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top